Dit barn skal elske sin skoletaske

En god skoletaske er komfortabel og hyggelig (foto eventyrsport.dk)
En god skoletaske er komfortabel og hyggelig (foto eventyrsport.dk)

Alle børn fortjener en skoletaske. En skoletaske er ikke bare en skoletaske. Det bestemmer, hvordan dit barn kommer til og fra skolen. Hvordan dit barn har det med sine lektier, bøger og penalhus. Ja med en skoletaske på får dit barn det lidt sjovere, end uden. Der findes mange forskellige slags skoletasker. Der findes skuldertasker og rygsække for eksempel for at nævne et par stykker. Fælles for alle taskerne er, at dit barns ve og vel er i centrum.

Skuldertasker og rygsække

Skuldertasker er fine at bære, hvis ikke vægten er alt for tung. Med en skuldertaske over skulderen er det nemt at bevæge sig. Den er giver stadig bevægelsesfrihed til kroppen uden at sidde så klodset som en rygsæk godt kan nogle gange.

En rygsæk er meget fordelagtig som skoletaske. Det skyldes, at den grundet sin kubeform har nogle rigtige fine mål for det store udvalg af ting, som et barn slæber med i skole. Der skal være plads til madpakke, penalhus, pung og bøger, samt mapper og papirer. Ja, kort sagt en masse forskellige ting, der fylder på forskellige måder. Så er det jo også godt at en rygsæk har lidt mere plads i bredden og dybden. Det betyder, at flere ting vil kunne være dernede uden at tage nær lige så meget plads. Det er helt klart rygsækkens fordel i forhold til skuldertasken.

Forskellige størrelser og forskellige formål

Der findes mange forskellige størrelser. Små rygsække, der fungerer rigtig fint som skoletasker, grundet deres kompakthed og funktionalitet. Lidt større tasker kan bruges både som skoletasker og som weekendtasker, hvis der er behov for det. Det er smart og økonomisk, når en taske pludselig kan have to funktioner. Pludselig er skoletasken ikke bare en skoletaske, men den er også en livs- og rejsetaske.

Køb en god skoletaske til dit barn her: http://www.eventyrsport.dk/born/boernebagage.html

Se på gode rygsække her:

En god rygsæk er begyndelsen på en god rejse

Share

Related posts

One Thought to “Dit barn skal elske sin skoletaske”

Leave a Comment