Tips og gode råd til vinterstøvler

Mange har det sådan, når det kommer til vintertøj, at de helst ikke vil gå på kompromis med prisen. Det hænger nemlig ofte sådan sammen, at pris er lig med kvalitet, og dette får folk til at bruge mange penge på vinterjakker, skitøj og lignende. Man vil ikke risikere at stå i en situation med dårligt vejr, hvor man ikke kan klæde sig ordentligt på til at opholde sig udendørs. Ikke desto mindre tør vi godt påstå, at du godt kan klare dig med et par billige vinterstøvler, når det kommer til vinterens fodtøj. Det kommer nemlig an på, hvordan du foretager dine indkøb!

Vi taler altså ikke om, at du skal begynde at gå på kompromis med den sans for kvalitet, som du sikkert har. Pointen er derimod, at det er fornuftigt at være mere bevidst omkring, hvor man køber ind, og hvornår man gør det.

Stil krav til selv billige vinterstøvler!

Du skal naturligvis stadig gå efter nogle billige vinterstøvler, som opfylder de behov, som du har i forhold til dit praktiske fodtøj. Dette omfatter blandt andet varmeisolering. Samtidig skal støvlerne være vandafvisende, måske endda vandtætte, så de kan holde til, at man går rundt med dem i regnvejr eller snevejr. De skal også være forholdsvis åndbare, så fødderne ikke bliver kvalt i dem. Der må også gerne være nogle funktionelle detaljer, som gør støvlerne til noget særligt.

Billige vinterstøvler – hvor skal du købe dem?

Du er naturligvis interesseret i at vide, hvordan du kan komme i besiddelse af sådanne billige vinterstøvler, som stadig hamler op med kvaliteten af selv de bedst respekterede mærker. Det bedste råd, du kan få, er at handle ind på internettet. Hér kan du ofte finde et stort udvalg af produkter til en god pris. Derved kan du også spare tid på at tage til byen for at shoppe. Desuden kan du være fornuftig at shoppe billlige vinterstøvler, når der er udsalg om sommeren på sidste sæsons kollektioner, eller måske udsalget i januar efter jul.

winter boots photo

Kolde og våde vinterdage kan reddes af gode vinterstøvler

Hvordan giver vi os selv den bedst mulige start på dagen? Svaret er simpelt, uanset hvilken årstid og hvilket vejr, vi står op til. Der er dog mange, som mener, at det er svært at få en god start på dagen, når minusgraderne bliver mange, og laget af sne på vejene bliver tykkere. Her risikerer man nemlig, at man kommer til at fryse, at man får røde og forfrosne kinder, at ens fingre føles som istapper klar til at blive knækket af og at sneen trænger igennem ens overtøj, så man bliver klam og fugtig på kroppen. Det største problem for mange er dog, at de frygter at få våde fødder. Vi kender det også godt selv – at sneen trænger igennem skoene, hvorefter først vores sokker bliver våde, hvilket fører til, at vores fødder bliver kolde. Det er en ultimativ dårlig start på dagen, og den kan være svær at ryste af sig efterfølgende. Det kan dog undgås, hvis man blot gør sig selv den tjeneste at investere i et par gode vinterstøvler.

Find et par vinterstøvler der kan klare vejret

Hvis man giver sig selv et par gode vinterstøvler, så kan man nemlig være sikker på, at alle ens vinterdage starter godt, uanset hvor koldt der er udenfor, og hvor meget sne der ligger på veje og fortove. Vinterstøvler har nemlig den fordel, at de for det første er langt varmere end normale kondisko, som vi bruger resten af årstiderne. For det andet, så er der altid en membran i et par vinterstøvler, som gør, at støvlen er fuldstændig vandtæt. På den måde kan man vade i sjap, sne og hvad end man ønsker, uden at det går ud over fødder eller sokker. Derfor kan et par vinterstøvler sørge for en god start på alle dage i de lange vintermåneder, uanset hvilket vejr disse byder på.

Hold fødder og ben varme med nogle lækre vinterstøvler

Vinteren er kold og våd, det er derfor vigtigt at gøre sit bedste for at holde sig varm og tør for at undgå sygdom. Men et par sneakers og to par varme strømper er ikke nok, til at holde fødderne varme – og begynder dine fødder først at fryse, vil det hurtigt påvirke resten af kroppen. Tæerne føles som istapper, man har gåsehud over det hele og tænderne klaprer. Du har sikkert været der før… En sådan vinter er ikke sjov, men det er der råd for. Det handler nemlig i høj grad om at klæde sig efter vejret.

Mange ting at leve op til

Når man vælger sine sko, går de fleste efter udseendet. Men er det nu også nok? Mange vintersko synes at love en hel del, men lever ikke op til deres løfter, når først vinteren står for døren. Gode vinterstøvler har en tyk og solid bund, er skridsikre og stødabsorberende, foret indvendig og er lavet af et materiale, som i høj grad kan modstå sne, slud og salt fra vejene. Der er mange ting, der skal tages forbehold for, når man går vinteren i møde, så spørg derfor altid en ekspert til råds inden du køber.

Én støvle – én identitet

Hvert stykke tøj – og således også dine sko – fortæller lidt om hvem du er. Den smarte, den klassiske eller den praktiske type? Der findes utrolig mange typer af vinterstøvler med uendelige kombinationer af materiale, udseende og praktisk egnethed. Så det er bare at gå på jagt i den store vinterstøvle jungle. Man kan dog godt købe sko for billigt, så hav det altid i baghovedet, når man skal købe sine nye vinterstøvler. Hvis man alligevel ikke ønsker at skulle bruge for mange penge på et sådan par, kan det anbefales at holde godt udkig i udsalgs-perioderne. Der er mange gange chancer for at gøre et godt køb.

winter boots photo

Giv din dreng en god vinterstøvle og lad lege begynde

Demokrati og diplomatiske evner er naturligvis noget man skal huske at lære sine børn, men det er også værd at overveje hvornår det er tid til hvad. Men kender det helt sikkert som forældre, at tiden i forvejen er knap, så at tage sine børn, og i særdeleshed sin dreng med på råd, når man skal finde nye vinterstøvler er bestemt ikke altid specielt klogt. Det kan nogen gange være en god idé, bare at gå ind at diktere at dette års vinterstøvler blev dem her, og ikke de andre man kunne have drømt om.

Der er rimelig stor forskel på vinterstøvler til børn og til voksne. Der er naturligvis størrelsen, som er en gevaldig forskel, men faktisk så er der også andre ting, som bestemt ikke er det samme for børn og voksne. Er man en dreng, som skal bruge et par vinterstøvler, er det ekstremt vigtigt at de er endda meget vandtætte, da børn, og drenge især, ikke nødvendigvis på egen initiativ vælger at gå ind og få tørt tøj på, nærmest uanset hvor gennemblødte de er.

For voksne derimod, gælder der helt anderledes krav for vinterstøvler. Her skal man have væsentligt mere fokus på komfort og skridsikkerhed. Det skyldes ikke at voksne er mere udsatte for at vælte, men nærmere at de har længere ned, hvis de skulle risikere at falde. Drenge derimod, har ikke så langt ned, hvis uheldet skulle være ude, og at underlaget viste sig for glat, til at kunne holde en oprejst.

Vinterstøvler til drenge skal gerne have Velcro

Der er det der med børn og motorik, som gør at man seriøst skal overveje om det er en god idé at give et par vinterstøvler til sin dreng, som nok har nogle smarte snører, men måske ikke ligefrem er skræddersyede til drengen, som endnu ikke kan binde sko. Her er velcro altså bare at foretrække. Det kan alle finde ud af, uden de større problemer.

Share

Related posts

One Thought to “Tips og gode råd til vinterstøvler”

  1. […] Du kan sagtens klare dig med et par billige vinterstøvler […]

Leave a Comment