En fleecejakke er et varmere valg en uldtrøjen

En fleecejakke er rigtig god til at holde varmen (foto eventyrsport.dk)
En fleecejakke er rigtig god til at holde varmen (foto eventyrsport.dk)

Selvom at uldtrøjen har en vis patina med sit vamsede og gammeldags udtryk, så er en fleecetrøje et endnu bedre valg. Det gælder både hvis du skal på ski-, vandre- eller en helt almindelig gåtur.

 

Med en fleecejakke er du dækket ind i stof, der er hurtigt tørrer, hvis du sveder i det. Samtidig er fleece også en form for stof, der holder på varmen, trods det er blevet fugtigt. Til fordel for mange andre former for stof, har fleece den evne, at det kan bruge fugten til at holde kroppen varm. Dette er smart, hvis man er på ski en hel dag og ikke har mulighed for at skifte til noget andet tøj.

 

Hvis du vil have den optimale varmeevne ud af fleecejakken, er det en god ide at investere i den luftigste, vamsede og dermed også tykkeste form, nemlig Thermal Pro. Hvis du har en tætsiddende jakke, kan en tyndere Power Stretch også gøre det. Det er blot vigtigt, at du er bevidst om, hvor meget varme, du har brug for, når du bevæger dig udenfor. Nogle gange kan en tynd fleecejakke også gøre det, da du er i bevægelse og dermed til dels selv sørger for at holde kroppen varm.

 

Vælg den model, der passer til dine behov

Fleece kommer i mange udformninger. Nogle minder mest om jakker, andre er pullovers og endnu andre minder mest om langærmede T-shirts. Hvis du har brug for en let jakke, man enten kan bruge separat eller under andet overtøj, er en fleecejakke et godt bud. Hvis du hellere vil have en lækker trøje, kan dette også fås i fleece. Og hvis du egentlig bare har brug for en tynd trøje, der skal holde de inderste lag varme, så findes dette naturligvis også i fleece.

 

Find din fleecejakke her

Share

Related posts

Leave a Comment