Fjällräven bærer både smart udseende og funktionelt design

Hold dig varm og smart med en Fjällräven jakke (foto eventyrsport.dk)
Hold dig varm og smart med en Fjällräven jakke (foto eventyrsport.dk)

De fleste kan vist se det lille rævelogo sidde på rygsække eller jakker, hvis de et øjeblik forestiller sig det. Ja netop Fjällräven kan de se for sig, så snart de hører navnet.

Ræven har ikke været til at komme udenom i flere årtier, og i dag er mærket indprentet i stort set alles hukommelser. Nogle forbinder måske mærket med rygsækkene, som pædagoger i mange generationer flittigt har båret. Andre forbinder Fjällräven med deres backpacker- og vandrerygsække. Og andre igen ser rævelogoet på deres skitøj, når de suser ned ad bjergene eller vandretøj, når de går op ad de selvsamme bjerge.

Fjällräven er efterhånden med over alt, for Fjällräven kan lidt af hvert. Hvis du har brug for en skaljakke, så klarer de det. Hvis du har brug for en tykkere jakke, der kan stå imod polaris, er de også med der. Hvis du sågar har brug for en sovepose, der enten holder dig tilpas i tropiske lande eller passer overordentligt meget på dine fødder i kolde egne, så findes begge dele.

Det bedste ved Fjällräven er, at uanset hvilket produkt du køber, er det i den bedste kvalitet, men samtidig er der ikke gået på kompromis med udseendet. Her får du en løsning, du har lyst til at bruge igen og igen.

Udstyr der passer til dig

Fjällräven er også med dig i detaljen. Det vil sige, de er med dig, når du skal have fat på det store udstyr som beskrevet ovenfor. Men de er også med dig, når du skal ud at vælge en bæltetaske, en klips til dit klatregrej, en drikkedunk eller en kasket.

Fjällräven er eksperter indenfor stort såvel som småt. Altid klar til at tage dig i hånden og give dig en helhedsoplevelse – uanset hvor du skal hen, har Fjällräven udstyr, der passer til dig.

Se udvalget fra Fjällräven her

Læs mere om smarte vinterjakker

Share

Related posts

Leave a Comment