Gør vandreturen til gastronomi med en gasbrænder

Tag dit køkken med ud i naturen (foto: eventyrsport.dk)
Tag dit køkken med ud i naturen (foto: eventyrsport.dk)

Ingen tvivl om at der er noget særligt over, at lyne teltet op om morgenen, til udsigten over en lettere tåget sø i den Norske telemark. Den salige fornemmelse der fylder kroppen, når larmen fra lynlåsen har lagt sig, og stilheden igen indfinder sig i naturen, er mildt sagt tryllebindende. Det vil nu næppe heller være dårligt, hvis denne skønne oplevelse kunne krydres med skoldhed kop dampende kaffe brygget på den medbragte gasbrænder.

Det kan være svært at have en hel masse mad og drikke med, hvis man er af sted på en ferie, hvor alt man har med sig, ligger i rygsækken og tynger dig, for hvert skridt du tager. Det er også derfor det er så populært med frysetørrende retter, der kan omdannes til skønne måltider med en anelse kogende vand, i løbet af få minutter. Det eneste det kræver, ud over maden selv, er en gasbrænder til at få noget vand til at koge.

At have gasbrænder med på sin ferie kan uden tvivl gå hen at blive blandt de bedste  beslutninger man kan foretage sig. Forestil dig blot, hvordan det må være, at kunne nyde den fisk man med stor iver har hevet op af en elv eller flod, blot ved at sætte gang i gasbrænderen, for derefter at varme en pande op, hvorpå den friskfangede fisk kan steges. Det vil man næppe være foruden, selvom man undervejs kan have haft sine bange anelser om gasbrænderen nu har været ligegyldig ballast på turen.

Kog vand på få minutter med din gasbrænder

Nogen gange behøver det hele bare ikke at være skide besværligt, bare fordi man ikke lige bor på hotel. Er man af sted på rejse ud i naturen, kan det være en fornøjelse at en kop kaffe ikke er længere væk, end at man kan koge vand på sin gasbrænder i løbet af få minutter, i stedet for at skulle til at starte et bål og rigge bålgryden til.

Er du på jagt efter en gasbrænder så kig her

Der er mere tilbehør at finde til de frilufts glade mennesker her:

Telte skal være nemme at håndtere

Børnesovepose til dit barn

 

Share

Related posts

One Thought to “Gør vandreturen til gastronomi med en gasbrænder”

  1. […] Gør vandreturen til gastronomi med en gasbrænder […]

Leave a Comment