Mystery Room kommer rundt i hele Danmark

Planlægger du et firmaarrangement, en julefrokost, en fødselsdagsfest eller et hvilket som helst andet arrangement. Mystery room er muligheden for et spændende arrangement for 4-500 personer. Der er varieret muligheder, og der sørges for eventet passer præcis til din begivenhed. Du kan holde arrangementet lige der, hvor du er og behøver ikke tage til København. Arrangementet er godt forberedt. Aktøren sørger for dekorationer, installationer og udstyr. Der er en god kontakt med kunden som gør at I vil føle I er i gode hænder.

Nogle af de events i har mulighed for at få ud til jer er Godfather Cluedo, CSI Efterforskningsteam og Testamentet.

Godfather er død! Opklar mordet

Godfather Cluedo handler om, at Godfather er død, og det er nu jeres opgave at løse mysteriet. Ved at løse sjove og gådefulde opgaver, findes mordvåben, gerningssted og morderens identitet. Inden tiden er gået, skal I forsøge at løse mysteriet. Samarbejd med dine kollegaer eller venner om at løse 15 gåder med hver sit hint. Hele begivenheden varer 2 timer. For at løse mysteriet inden jeres tid er løbet, skal I anvende jeres intellekt og fingerfærdighed. Man kan være mellem 4 og 500 til dette arrangement.

CSI Efterforskning i din by

CSI er kommet til din by. I skal løse opgaver hurtigt og effektivt. I går sammen i hold i starten. Det viser sig dog snart at der skal assistance til for at have mulighed for at løse opgaven. Det betyder, hvis udfordringen skal løses, er I nødt til alle sammen at arbejde sammen. IT-svindleriafdelingen fra jeres firma opdaterer jer om, hvad der er sket. Der er blevet stjålet noget følsomt data. Den mistænkte er jeres konkurrent. Det er vigtig politiet ikke bliver sat på sagen på grund af dataenes natur.

Det er derfor jeres opgave at opklare sagen. Det skal ske inden dataene falder i forkerte hænder. Med dette arrangement får I en god dag med masser af sjov og aktiviteter. Her kan I få pulsen op og alle kan stadig være med. Baggrundshistorien tilpasses til netop jeres begivenhed. Der sørges for, at I får en spændende oplevelse, som vil være længe i jeres minder. Eventet varer 4-6 timer, og der kan være 1-100 deltagere. Det foregår delvist indenfor og udenfor.

En mordmiddag, hvor du kan lege Sherlock

Testamentet: Mordmiddag er et mordmysterie, hvor et testamente er blevet efterladt. En hyggelig middag ændrer sig hurtigt til et mordmysterie. Hr. Thomson er blevet myrdet. Han har efterladt en større formue, trusselsbrev fra morderen og et videobånd. Det er nu dette som må efterforskes, så I sammen kan løse mysteriet. Der ser ud til at Hr. Thomsen godt vidste, at han skulle dø. Mordmiddagen sætter en ramme, hvor der kræves nysgerrighed og mod. I skal være snedige for at have en mulighed for at løse gåden. Arrangementet tager 3-4 timer og er indendørs. Du behøver ikke være fysisk aktiv i denne opgave. Gåden er for 5-25 deltagere.

Share

Related posts

Leave a Comment