Sy dine egne stofbleer, eller køb den moderne version

Det bliver mere og mere populært for småbørnsforældre at vælge bleer i stof. Det er et både økonomisk, sundhedsvenligt, miljøvenligt og hygiejnisk valg.

Du kan finde masser af funktionelle modeller og smarte designs, når du køber moderne stofbleer. På nettet får du de største valgmuligheder, så du kan vælge den udgave, som passer til dig og dit lille barn.

Du kan også vælge at sy dine egne bleer i stof.

Kom godt i gang med at sy dine egne bleer i stof

Er du kreativ, og nyder du håndarbejde, kan du sy dine egne stofbleer. Du skal finde blemønster, du kan bruge som model til at sy dine egne udgaver. Sørg for at vælge materiale i bedste kvalitet og med strækeffekt. Økologisk bomuld er det mest ideelle materiale, du kan vælge til at sy dine egne bleer.

Det er en hjælp at bruge et mønster. Der vil følge en vejledning med til, hvordan du bruger mønstret. Den store fordel ved at sy selv er, at du kan sy bleer i stof, som matcher dit barns interesser. Der mange søde og børnevenlige designs på stof.

Det kræver tid at sy bleerne selv. Du skal både købe stof og mønster, og du skal sætte dig ind i pasform og design. Én af de mange fordele ved bleer i stof er økonomien. Når du vælger at sy bleerne selv, skal du købe forskellige materialer, da du både skal sy i vandtætte materialer (til indlæggene) og i bomuld.

Vil du spare tid i hverdagen og spare penge på lang sigt, kan du finde komfortable og hudvenlige, moderne stofbleer på nettet.

Spar tid og penge ved at købe moderne stofbleer på nettet

På nettet får du det største overblik over de mange valgmuligheder med hensyn til designs, pasforme, forskellige typer af lukninger og udgaver.

Du finder bleer i stof i følgende kategorier og varianter:

  • Til nyfødte
  • Til nat
  • Til svømning
  • Bleer med knapper
  • Bleer med velcro.

Når du skal vælge de rette produktudgaver, skal du først og fremmest tage afsæt i, hvad bleen skal bruges til. Er formålet svømning, finder du smarte og funktionelle bleer i vandtæt stof. Har du brug for at give dit kommende barn den bedste start på livet, finder du specialdesignede bleer, som henvender sig til spædbørn.

Der er mulighed for at finde moderne stofbleer til et hvilket som helst barn uanset formål og personlighed.

Du skal være opmærksom på, at der findes 2 typer af lukninger – hhv. med knapper og med velcro. Her skal du vælge funktion i forhold til, hvad der er mest praktisk. Mens knapper giver den mest sikre pasform, gør velcro det effektivt og hurtigt at skifte ble på dit barn.

Moderne stofbleer findes i både helfarver og mønstrede udgaver. Du kan mikse og matche, som du ønsker. Det er en fordel at have flere forskellige bleer at vælge imellem. På nettet kan du udpege dem, som vil skabe størst værdi for både dig og dit lille barn.

Share

Related posts

Leave a Comment