Tag på aktiv ferie på Cuba – og få dit livs rejse

Det kan være en meget berigende oplevelse at tage på aktiv ferie. Selvom du selv skal stå for at transportere dig rundt, gør bevægelsen også, at du får dig selv med på hele turen. Det er med til at gøre, at du virkelig kan fornemme, hvordan det hele skifter, når du kommer fra et sted til et andet. Det kan være, når du vandrer eller cykler.

Hvis du gerne vil afsted på en aktiv ferie, er Cuba det oplagte rejsemål. Mange Cuba rejser byder på aktiv ferie som en del af turen. Nogle er endda fuldstændig centreret omkring, at du selv skal transportere dig rundt. Det er med til at gøre, at du nemt kan opleve smuk natur og nationalparker, når du er af sted.

Sådan foregår en cykelferie i Cuba

Når du tager til Cuba, er den oplagt måde at komme rundt, at du cykler. Der er ikke mange biler på vejene, og det vil derfor føles meget sikkert for dig at færdes der. Det er derfor ikke underligt, at det er blevet så populært på Cuba rejser.

Du kommer til at køre mellem forskellige byer, hvilket er en god måde at opleve hverdagslivet i landet helt tæt på. Det kan være, når bønderne går i marken, eller når den gamle bedstemor skal ned og handle. Du kommer også til at cykle på ture, når du bor fast et sted.

Hvis du er i tvivl om, om du kan cykle så langt, som det kræves, behøver du ikke at være bange. De fleste cykelferier i Cuba er grupperejser, hvor der kører en bus i nærheden af jer, som kan samle dig op, hvis du bliver træt. Så har du mulighed for at køre resten af vejen. Med på bussen er også en cykelmekaniker, så din cykel kan blive lappet eller sat kæden på igen, hvis der skulle opstå problemer.

Masser af fritid på grupperejsen

Nogle bryder sig ikke om grupperejser, da de er bange for, at de ikke selv kan få lov til at bestemme på noget tidspunkt. Når du tager på en aktiv grupperejse, har du dog masser af mulighed for selv at styre, hvad du gerne vil lave i din fritid. Du kan gå en tur, løbe, cykle eller slappe af. Det er helt op til dig, hvor højt et aktivitetsniveau, du har lyst til at lægge for dagen.

Det giver dig mulighed for at opsøge nogle af de oplevelser, der ikke er en del af programmet, men som du stadig gerne vil have.

Mange aktive Cuba rejser slutter ved stranden, hvor du har mulighed for at komme ud at svømme. Du kan selvfølgelig også bare ligge på stranden og nyde solen. Det kan være en god måde for dig at komme helt ned i gear og tænke over de mange spændende oplevelser, som du har haft, inden du skal hjem igen. Selvom det er en aktiv ferie, handler det som regel også om, at du får slappet ordentligt af.

Share

Leave a Comment