Vil du gerne være praktisk? Prøv produkter fra Vaude

Vaude er alle de praktiske ting du drømmer om (foto - eventyrsport.dk)
Vaude er alle de praktiske ting du drømmer om (foto – eventyrsport.dk)

Vil du gerne have god kvalitet og praktiske detaljer? Så skal du tage og tjekke mærket Vaude, der forhandler alt fra tasker til handsker og håndklæder. Her får du noget inspiration til, hvad mærket tilbyder af praktiske løsninger.

Vaude: alt det du behøver for en praktisk hverdag

Har du altså tænkt over, hvor irriterende det er at være pakket godt ind i regntøj på cykelturen om morgenen på vej til jobbet men stadig blive plask våd i hovedbunden, da cykelhjelmen jo ikke er vandtæt? Så har Vaude en løsning. Hvad med at få et cykelhjelme regn overtræk. Det fungerer blot på den måde, at du kommer det over cykelhjelmen, inden du tager ud i regnvejret, og så er du sikret tørt hår på jobbet. Det kan fås i flere farver som for eksempel gult.

Er du træt af et stort og tungt frotte håndklæde, der tager evigheder om at tørre? Så skal du tage et kig på de smarte hurtig tørrende håndklæder fra Vaude. De tørrer ekstremt hurtigt, men er stadig behagelige at tørre sig med. Og så er der endnu en gevinst ved dem, nemlig at de fylder utroligt lidt, når du er på farten. De er rigtig gode til dig, der for eksempel rejser en del og gerne vil have et praktisk håndklæde med. Håndklæderne fås i forskellige størrelser. Både et til håret og et til hele kroppen.

En tur på stranden kan være hård kost for dit lille barn. For solen brænder, og en solhat er ikke altid nok. Hos Vaude finder du en smart børne solhat, som har en ekstra lang skygge, der går ned i nakken på barnet, og derfor bliver det ikke solskoldet der, hvor det er mest sårbart.

Find ting fra Vaude her hos eventyrsport.dk

Share

Related posts

Leave a Comment