Vinterjakke – Nu er det snart sæson for ny vintergarderobe

Har du overhovedet en vinterjakke? (foto eventyrsport.dk)
Har du overhovedet en vinterjakke? (foto eventyrsport.dk)

Det er helt uundgåeligt, og det sker hvert år. Sommeren er pludselig slut, og det begynder at blive køligt uden for. Først skal vi igennem et smukt efterår, men på den anden side lurer vinteren, og det kræver en helt ny vintergarderobe, hvis man skal komme gennem den mørke tid uden tegn på vintertristhed.

Hvis man fryser, når man er ude, så er enhver god tur ødelagt. Derfor skal man sørge for at have vinterovertøjet i orden, og med en dejlig varm vinterjakke, er man i hvert fald dækket ind.

Varme og smarte vinterjakker til store og til små

Det er selvfølgelig hele familien, der skal ud og have nyt vinterovertøj, og det er også helt forskelligt, hvad mor, far og børn gerne vil have. For børnenes vedkommende skal der bare masser af knald på farverne. Måske er det sagen med lidt motiv på, og det kan jo være alt fra biler og drager til små fine blomster.

Vinterjakken til manden i huset skal være meget mere stilren. Her er der ikke noget ønske om unødvendigt pynt, men mere en klassisk elegance, så man kan gå vinteren i møde som en moderne mand. Men vinterjakken til en dansk far skal også være praktisk. Vi bor trods alt i et land, hvor der er køligt i vejret det meste af tiden. Og derfor skal man kunne holde varmen i sin vinterjakke.

Og så til kvinden i huset. Her er det aldrig rigtig til at vide, hvad der kommer til at hitte. Kvinder har en skøn tendens til altid at ville udtrykke noget nyt med alt deres tøj, og hvad vintermoden dikterer har også en del at sige. Skal det være sporty eller lady-like? Klassisk eller meget moderne og minimalistisk? Selvfølgelig skal jakken til vinter også være dejlig varm, men når man så alligevel har muligheden for at gå vinteren i møde og ligne en million, så skal man snuppe den.

Se et stort udvalg af vinterjakker her

Share

Related posts

3 Thoughts to “Vinterjakke – Nu er det snart sæson for ny vintergarderobe”

  1. […] de rigtig aktive rollinger er den bedste løsning et regnsæt. Med både bukser og jakke, der gerne har en hætte, er barnet helt sikret mod udefrakommende vand. Regntøjet skal helst have […]

  2. […] Vinterjakke – Nu er det snart sæson for ny vintergarderobe […]

Leave a Comment