Yeti kæmper mod kulden og vinder kampen hver gang

Yeti er vintertøj af højeste kvalitet (foto eventyrsport.dk)
Yeti er vintertøj af højeste kvalitet (foto eventyrsport.dk)

Man skulle ikke tro, at Yeti kunne stille meget op mod kulden, for Yeti er ikke særlig tyk. Faktisk er Yeti lidt tynd og blød idet, så man skulle tro, kulden ville få en overkommelig sejr. Men sådan ser virkeligheden slet ikke ud. For Yeti formår at bruge sine kræfter på rette vis. Yeti er nemlig lavet af det bedst mulige dun, der overhovedet findes. Dunene ligger kompakt og passer på menneskekroppen og deres lag til sammen, ja de bliver til Yeti.

Yeti lukker aldrig kulden ind. Nej, Yeti holder dig varm, om det så er fordi, du bevæger dig udenfor i en dunjakke eller en dunvest, eller hvis det er en sovepose, du putter dig i. Yeti kan optræde i alle former, og den holder dig varm uanset hvad.

Yetis tynde lag gør den fleksibel og behagelig at have på. Det gør for eksempel, at den både er en fornøjelse at stå på ski i såvel som at bære på, hvis det altså handler om soveposen.

Varmen til dig

Det er ikke sjovt at fryse. Men det er heller ikke synderligt underholdende at have det rigtig varmt. Derfor er det en rigtig god ide at klæde sig efter vejret. Hvis det er koldt eller meget koldt, er Yeti en rigtig god ven.

Yeti findes i forskellige tykkelser og i forskellige grad af tæthed. Det vil sige, at nogle jakker fra Yeti passer til en dansk sommer uden den vildeste kulde, hvor andre Yeti jakker kan holde noget nær en polarsnestorm ud. Det samme gælder Yeti som sovepose. Nogle af soveposerne er til varmere luftlag, hvor andre kan hjælpe dig på din vandring over Grønland.

Yeti kan være med dig over alt, det handler bare om at finde ud af, hvilken Yeti du lige præcis har brug for. Se mere om Yeti her

Du kan desuden læse mere om vintertøj i disse artikler:

Vinterjakker – komfort og smukt design bør gå hånd i hånd

Vinterjakke – Nu er det snart sæson for ny vintergarderobe

Share

Related posts

Leave a Comment