Bæltetasken har gjort comeback, men har aldrig været væk

Mavetasker (foto: eventyrsport.dk)
Bæltetasker er igen moderne (foto: eventyrsport.dk)

Bæltetasker er én af de ting, som generationen af hipsters har taget med sig og derfor er de gået hen og blevet moderne igen.  Hos nogle grupperingerne har de dog altid hittet, f.eks. hos vandrere. Uanset hvad er en bæltetaske en sjov og god investering.

Den moderne

Er du typen, der er blevet grebet af trenden, skal du have dig en meget simpel bæltetaske, som kan indeholde de mest basale ting, som en normal håndtaske også ville indeholde. Det er din pung, mobil, måske en kuglepen eller lignende. Det er sådan set næsten ligegyldigt, hvordan den ser ud, men den typiske er sort og i læder eller i rigtig mange farver a la 80’erne.

Det vigtige med denne type bæltetaske er, at båden du bærer den på. Den skal nemlig ikke rundt om livet, men bindes omkring din ene skulder, som om det var en sele nærmest.

Den praktiske

Er du mere den praktiske type, der gerne vil have en bæltetaske, fordi du skal ud og vandre eller måske på spejdertur, er der selvfølgelig andre krav og muligheder. For det første skal den selvfølgelig bare bæres om livet, sådan at du har mulighed for at få fat på dine ting, selvom du måske har en stor rygsæk på også. Det er også lige meget, hvordan den ser ud, bare den gør sit job.

Derudover skal den kunne indeholde andre ting. Udover måske pung og telefon, er det også en smart idé at have din drikkedunk i bæltetasken, så den aldrig er langt væk. Størrelsen betyder også noget, da du måske også skal have lidt håndsprit eller ekstra toiletpapir med på turen.

Hvad end du er til, er en bæltetaske en rigtig god idé, da du har tingene til ved hånden i modsætning til en dametaske eller en rygsæk, hvor du skal til at lede efter tingene.

Find bæltetasker, rygsække og andre tasker her

Se flere tasker til rejsen her:

Bæltetasker er gode på rejser

En trolley kuffert er en praktisk og funktionel kuffert

 

 

 

 

 

Share

Related posts

Leave a Comment