Billige telte sender hele familien på en god ferie

Et iglo telt kan fås billigt (foto eventyrsport.dk)
Et iglo telt kan fås billigt (foto eventyrsport.dk)

Står du og skal til at finde ud af, hvor du og resten af familien skal rejse hen til sommer? Ser det hurtigt ud til at blive en dyr fornøjelse? Så skal du tage at overveje at investere i et par billige telte eller måske blot ét stort, billigt telt.

Der er selvfølgelig forskellige løsninger, og der er forskellige ting, der afgør, hvilken løsning du skal vælge. Først og fremmest kommer det an på, hvor mange I er, og hvor gamle de forskellige personer er. Hvis I er dig, konen og jeres børn, kan det være rigtig hyggeligt med et telt, som I kan dele. Enten med separate kabiner eller med et store soverum. At sove sammen er en rigtig hyggelig måde at komme hinanden ved på ferien.

Hvis du hellere vil have flere forskellige telte, findes der også mange små telte til billige penge.

Find teltet, der passer til netop dig

Som nævnt ovenfor findes der altså rigtig mange forskellige gode modeller, når det kommer til telte. Nogle er gode, hvis hele familien vil sove under samme teltdug, andre er gode, hvis I gerne vil spredes lidt ud på campingpladsen, ødemarken, ved søen eller på bjerget. Der er nemlig også rigtig mange gode og forskellige muligheder for, hvor man kan slå et telt op.

Der er dog forskel på, hvilket telt der passer til hvilken en placering. Og dertil er der også forskel på, om I skal bære på jeres telte fra sted til sted, eller om I slår jer ned ét sted. Telte er lavet på forskellig vis. Nogle er gode til bjerglandskaber, hvor der kan være meget vind. Disse er typisk flade, og så vejer de heller ikke særlig meget, da man tit skal have dem med videre. Andre er store og gode på campingpladser som faste hjem i en uge eller to.

Se et udvalg af billige telte hos Eventyrsport

 

Læs meget mere om telte:

Kom på camping med de rigtige telte

Telte skal være nemme at håndtere

Share

Related posts

Leave a Comment