Dunjakke dame – hold kulden ude, mens du ser fabelagtig ud

Se godt ud mens du holder varmen i din dunjakke (foto eventyrsport.dk)
Se godt ud mens du holder varmen i din dunjakke (foto eventyrsport.dk)

Det bliver vinter, og det bliver koldt. Snart kommer sneen til at falde i metervis, og det bliver en kamp at skulle klæde sig på, inden man går ud. Det er nemlig blevet tid til at trække i vintertøjet, og måske er klæderne fra forrige sæson efterhånden godt slidt op. Ingen grund til bekymring, for så kan du jo nyde, at du skal ud og finde nyt, smart overtøj.

Vintertøj er altid så klodset, tænker du måske, men sådan behøver det overhovedet ikke at være. Overvej for eksempel, om denne sæsons vinterjakke skal være en smart dunjakke, der virkelig fremhæver en kvindes form, da den er mere tætsiddende end konventionelle vinterjakker. Så kan du både se godt ud og holde varmen på samme tid.

Dunene gemmer på hemmeligheden i din nye lækre jakke til vintervejret

En af de helt store fordele ved dunjakker til damer er også, at de ofte ingenting vejer. Man er tung nok i kroppen over det kolde vejr, og lyset, der forsvinder tidligere på dagen, så hvorfor også tynges af sit overtøj. Men en ordentlig dunjakke kan du nærmest ikke mærke, at du har den på. Bevægeligheden er helt i top, og selvom den sidder til, sidder den som skræddersyet og giver en dejlig følelse af at kunne bevæge sig frit. Hemmeligheden er det tynde nylonstof, der intet vejer og så dunene under stoffet, der er af allerhøjeste kvalitet. Man kalder det letvægtsdun, og de kommer oftest fra gæs. Fra naturens side er dunene varmeisolerende, så du kan holde varmen godt.

Så er der kun tilbage at vælge farven på din nye dunjakke, og her er udvalget stort. Skal dunjakken være helt diskret, eller skal du have lidt ”pang” i tilværelsen. Prøv jakkerne i forskellige farver, og vurder, hvad der gør sig bedst til dig.

Dunjakke dame – se et stort udvalg her

Klik her for at læse mere om dunjakker

Share

Related posts

Leave a Comment