Få styr på udstyret og ikke mindst din taske inden din vandretur

Der er altid et væld af udstyr og ting og sager, at man skal have styr på, inden man tager på vandretur. Det handler om at have de rigtige vandresko, det rigtige telt, den gode luftmadras, mad og drikke grej og en lang række af andre super vigtige ting i forhold til at få en succesrig vandretur. Det vigtigste ved din vandretur er dog din taske. Uden en ordentlig oppakning, så vil din vandretur blive et helvede. Du vil ikke kunne medbringe det nødvendige og du vil højst sandsynligvis få smerter i ryggen ud over det sædvanlige.  

Den gode taske er alfa og omega

Det er tasken som gør forskellen og som bestemmer, om din tur bliver en succes. Man kan planlægge sig igennem meget og man kan sågar forberede sig på de værste scenarier, men har du ikke styr på din oppakning, så kan du lige spå godt lade være med at begynde. Den gode taske skal sidde ordentligt på din ryg. Den skal være rummelig og du skal stadig føle dig mobil, på trods af den vægt, som ligger i din taske. Endelig skal den være robust og kunne hjælpe dig med at sørge for at få dit udstyr frem i god behold.

De store oplevelser i naturen

Din taske er altså utrolig vigtig for, at du kan koncentrere dig om de store oplevelser og den natur, som givetvis vil komme til at være omdrejningspunktet for din vandretur. Med en taske fra svenske Epic travelgear, får du præcis det. Her er man gået uhyre meget op i den gode komfort og den stabile taske. Det svenske firma har ladet sig inspirere af de græske fortællinger fra Iliaden og Odysseen, om rejsende, som begiver sig ud på lange og krævende rejser. Epic Travelgear tasker er særligt velegnede til den krævende rejseoplevelse.

Køb en taske med fremtid i

Når du endelig skal ud og investere i en ny vandretaske, så sørg for at investere i en taske, som kan buges i al slags vejr og i alle situationer. Det kan hurtigt blive en dyr affære, hvis du skal ud og investere i nyt, hver gang du sætter dig nye mål for dine vandreture.

I din oppakning gemmer sig de små glæder  

Når man tager på vandretur og når det ser ud til at man er ved og have nået sit mål, så er det også her, at din oppakning kan være med til at skabe det sidste ekstra moment til din rejse. Her i gemmer sig den gode mad, den kolde øl eller den bløde sovepose. Det er i tasken, at den nydelse som det også er at tage på vandretur, den bliver ekstra forsødet. Dermed er det bare lidt ekstra fedt at gå i de norske fjelde, nå toppen og se solnedgangen med ens hjemmebragte forkælelse. Det kan lyde helt banalt, men det er netop i de stunder, at ens vandretur og alle anstrengelserne bliver det hele værd.

Share

Related posts

Leave a Comment