Find gode råd om købe af jakker til piger her

Godt overtøj til børn er helt essentielt (foto: eventyrsport.dk)
Godt overtøj til børn er helt essentielt (foto: eventyrsport.dk)

Det gode overtøj

Beskidt børnetøj er et godt tegn. Det er et helt klart tegn på, at dit barn har været ude og har leget og dermed også lært en masse. Børn har brug for at lege og opleve dagen igennem. Men de har også brug for godt tøj til at kunne gøre det i. Det er vigtigt, at dit barn har en jakke, som giver bevægelsesfrihed, men som også holder dit barn tør og varm, når vejret udfordrer dette. Der er heldigvis mange flotte jakker at vælge i mellem, som både er slidstærke og har en god komfort.

Hvad skal jeg vælge?

Børn har brug for meget forskelligt overtøj alt efter årstid og hvad tøjet skal bruges til. Ét sæt, som man har brug for stort set året rundt i Danmark er regntøjet. Det er næsten ikke til at komme uden om, så det er i hvert fald et sted at starte. I foråret kan der stadig være lidt koldt. Derfor er det en god idé med overgangsjakker. Det kan være et godt termosæt og så noget varmt inden under. Du kan også vælge fleece jakke, som også har noget varme og egner sig godt til overgangen mellem forår og sommer fra sommer til efterår. Hen over sommeren kan man nøjes med tykke trøjer eller lette jakker til de lidt køligere dage.

Når du kommer til efteråret og vinteren, så kan man enten vælge mellem sæt eller flyverdragt. Fordelen ved en flyverdragt er, at du kun har ét stykke tøj og at flyverdragten holder langt bedre på varmen, end et to delt sæt gør. Et to delt sæt er for andre en lige så fin løsning. Større børn vil nok fortrække et todelt sæt tøj, og det er også godt egnet til dem, fordi skolebørn leger lidt mindre og bedre kan håndtere jakke og bukser.

Du kan finde et stort udvalg af jakke og overtøj til dit barn her

Find mere overtøj til børn her:

Slip børnene løs med ordentligt regntøj

En jakke til børn er vigtig om vinteren

Share

Related posts

Leave a Comment