Flyrejse? Sådan gør du den mere behagelig

Nogle elsker at flyve, og så er der dem, der ikke ligefrem synes det at flyve er det fedeste i hele verden. Flyrejser er en praktisk rejseform, som hurtigt kan få en fra A til B. Til gengæld er komforten ikke altid i top, men det kan man heldigvis selv gøre noget ved. Læs med her, og få fire gode tips til hvordan du kan gøre flyrejser mere behagelige.

Medbring en nakkepude og et tæppe

Det kan godt være, at du ikke gider slæbe rundt med en nakkepude og et tæppe under armen i lufthavnen. Men tag det nu alligevel med – du vil nemlig ikke fortryde det, når først du sidder plantet i flysædet. Specielt på længere flyrejser er det rart at have en nakkepude, som giver mulighed for en anelse søvn. Og et tæppe er uundværligt, og giver både varme og en følelse af tryghed.

Tag derfor nu alligevel en nakkepude og et tæppe under armen, når du skal ud at flyve. Også selvom det er træls at bære rundt på i lufthavnen.

Sov sødt med ørepropper til fly

At sove i et fly kan godt være noget af en udfordring. Udover at pladsen er trang og det er så godt som umuligt at finde en behagelig stilling at sove i, larmer det nemlig også. Derfor er det så godt som uundværligt med ørepropper fly.

Ørepropper fly kan gøre en stor forskel for støjniveauet, og gøre det lettere at slappe af og få sovet den lille smule, som det kan blive til. Derudover kan ørepropper fly også fås med trykudligning, hvilket betyder at du slipper for de irriterende og smertefulde propper i ørene. Smart, ikke?

Drik rigeligt med væske

Det kan være udmattende at sidde i et fly. Derudover er det faktisk også udtørrende. Husk derfor at drikke rigeligt med væske, så du ikke ligner en rosin, når flyet lander på drømmedestinationen. Rigeligt med vand kan også mindske gener såsom hovedpine, der kan opstå om bord på et fly. Det er bare endnu en god grund til at sige ja tak til den flaske vand, som stewardessen tilbyder.

Selvom et øget væskeindtag om bord på flyet kan resultere i flere besøg på flytoilettet, så er det altså det værd. Det er trods alt sjovere at være tissetrængende og klar i hovedet, end tør i halsen, døsig og med ondt i hovedet.

Husk solcremen

Det er ikke kun på feriedestinationen, solcremen skal huskes. Ombord på et fly er det nemlig også rigtig vigtigt med solcreme. Højt oppe over skyerne – og betydeligt tættere på solen – er UV strålingen nemlig stærkere, og det er derfor ekstra vigtigt med høj solfaktor. Ganske vist slipper UV-B stråling, som gør huden brun, ikke gennem flyets glasvinduer, men det gør dens fætter UV-A stråling til gengæld.

UV-A stråling er den type stråling, som gør huden ældre at se på. Så husk nu solcremen om bord på flyet – specielt hvis du har fået en vinduesplads, og derfor sidder på første parket til solen.

Share

Related posts

Leave a Comment