Her finder du din nye og smarte Nano softshell jakke

Det er altid godt med en softshell jakke i det Danske vejr! (foto: eventyrsport.dk)
Det er altid godt med en softshell jakke i det Danske vejr! (foto: eventyrsport.dk)

Nano softshell jakker indeholder en hel del elastan, hvilket giver softshell jakkerne den utrolige fleksibilitet, smidighed og bevægelsesfrihed, som ikke fås i andre jakker. Alle designs af softshell tager nemlig udgangspunkt i, at man bør kunne bevæge armene helt op eller helt ud, uden at resten af jakken følger med, som det oftest er tilfældet ved almindelige jakker.

Nano softshell jakker er gode til det meste vejr

Nano softshell jakker er produceret af et materiale, der giver kroppen mulighed for at ånde, uden at miste varmen. De er til dels varmeisolerende, idet jakkerne er så godt som vindtætte og har en overfladebehandling, der gør dem 100% vandafvisende. Jakkerne er oftest syet i facon og er tæt siddende til kroppen, for at maksimere varme og komfort. De kan varmt anbefales til det meste vejr, hvor temperaturen holder sig i plusgraderne. Softshell jakkerne er ofte syet i flere lag – et tykt og slidstærkt lag omkring skuldre og andre udsatte steder, et mellemtykt til tykt lag omkring kroppen, hvor varmen skal holdes inde samt et tyndere lag under armene, for at sikre maksimal bevægelsesfrihed.

En jakke til hver stil

Softshell jakkerne forhandles til mænd, kvinder, børn samt unisex – med eller uden hætter, i lang eller kort længde, almindelig facon eller faconsyet og så fås de i utrolig mange farver – fra de obligatoriske sort, råhvid, hvid, grå, koks grå farver, til turkis, violet, rød, pink, army grøn, limegrøn, lavendel, grøn, blå, navy blue, bordeaux, blågrøn, himmelblå, postkasserød, olivengrøn, lyserød, rødbrun, rustbrun, guldfarvet, lilla og orange. Mange af softshell jakkerne har en kombination af to eller tre farver, hvilket gør dem smarte og stilfulde – hvilken softshell jakke passer til din stil?

Find din nano softshell jakke her

Der er flere jakker at finde her:

Med en North face jakke er man godt klædt på

Sådan finder du den rigtige skijakke mænd

Share

Related posts

Leave a Comment