Iklæd dine børn den bedste flyverdragt

Vi har netop taget hul på et nyt år, og det er som oftest januar og februar, der er de koldeste måneder. Vinteren har været mild ind til videre, men nu får vi en forsmag på, hvor kold og barsk den danske vinter egentlig kan være. Hvis ikke man vil opholde sig indendørs helt til april, bliver man nødt til at investere i noget ordentligt vintertøj. Hvis du er forælder, er det dit ansvar, at dine børn kommer igennem vinteren uden at blive syge eller kolde. Børn har en hverdag, hvor de i de fleste tilfælde vil opholde sig en masse udendørs. Det gælder både for store og små børn. Børn kan faktisk lege udendørs i flere timer uden at overhovedet ænse hverken tid eller sted. Selvom det er koldt eller regner, er det de færreste børn, der lader sig afskrække. Det er derfor op til dig at købe noget vintertøj, der holder dem varme og tørre. Det gælder både drenge og piger – store som små! Flyverdragter er den optimale beklædningsgenstand til børn i alle aldre.

Sørg for at købe den bedste flyverdragt til dine børn til vinter

Når dine børn skal lege udendørs, er det optimalt at iklæde dem en flyverdragt. For de helt små kan en flyverdragt være svær at få på, men efter lidt øvelse vil de kunne klare det uden hjælp fra en forælder eller pædagog. Børn kan meget sjældent modstå en vandpyt, hvis de ser en. Det samme gælder snevejr, der indbyder til sneboldskamp og sneengle. En flyverdragt er her perfekt, fordi den dækker hele kroppen og holder både fugt og kulde ude. De fleste flyverdragter strammer ind om anklerne og håndleddene, så der heller ikke kan trænge sne eller rengvejr ind den vej. Sørg for at købe en flyverdragt af den bedste kvalitet, hvis du vil sørger for, at dine børn kommer godt gennem vinteren.

Hold dit barn varmt til vinter med en smart ny flyverdragt

Den danske vinter kan være hensynsløs og af den grund er det utrolig vigtigt at være klædt rigtigt på. I mange tilfælde vil en tyk jakke og en tyk sweater være nok, men når man taler legende børn i sneen, så skal der mere til end dét. Det er ikke sundt for helbredet at fryse om vinteren og specielt mindre børn er udsatte. Måske du har en flyverdragt til dig pige fra sidste år, men da børn vokser med lynets hast, er det vigtigt at hun kan passe den. Måske det er ved at være tid til at skifte den gamle flyverdragt ud.

Inden du køber

Når dit barn skal have en ny flyverdragt er det utrolig vigtigt ikke at købe den for tætsiddende. Pasformen skal selvfølgelig være den rigtige, men for de mindre børn, der vokser stærkt, skal der være i hvert fald en knytnæve at tage fat i ved arme, ben og i skridtet. På den måde kan de bruge den i et par flere sæsoner, uden at den er hverken for løs eller for stram. Hold også øje med flyverdragtens holdbarhed og dens evne til at afvise vand og skidt. Også åndbarheden og blødheden spiller ind – og tjek til sidst om flyverdragten lever op til sikkerheden med korrekt placerede reflekser.

Flyverdragter til piger

Du finder en række forskellige flyverdragter til piger i smarte og flotte farver. Med kvalitetsmærker som Didrikson, Ticket to Heaven og Isbjörn er I garanteret en flyverdragt i god kvalitet. Vælg samtidig mellem farverne Limegrøn, turkisblå, lilla, rød, blomme, marineblå, grå og sort.

snowsuit photo
 

Frihed med flyverdragter børn

Faktisk giver flyverdragter børn mere frihed end den, de nyder om sommeren, idet sommervejret er ensbetydende med solbeskyttelse og ergo et hyr med konstante indsmøringer i løbet af dagen. Iført flyverdragter er børnene forsynet med et tykt, ekstra lag hud, så de rigtigt kan rulle rundt og lege som de plejer, uden at kulden kan mærkes. Flyverdragter er på den måde en genial opfindelse. De garanterer at børnene stadig kan hygge sig udenfor og få masser af frisk luft, selvom det er vinter og hundekoldt. Det er vigtigt for børn, at de kan komme ud hele året, da de som bekendt er små energibomber, som har brug for at få brændt krudt af. Desuden er det en del af deres dannelse, at deres udforskning af verden, som er en essentiel del af at vokse op, ikke går i stå, fordi kulden holder dem indendørs. Flyverdragter er en klassisk vinterløsning. Når det hele ser sort eller gråt ud og børnene styrter hvileløse rundt eller hænger foran computeren, så giver flyverdragter børn frihed til at trodse kulden og fortsat udforkse verden, mens de får frisk, sund luft og bruger en masse energi.

Nemt og skånsomt med flyverdragter børn

En anden virkelig dejlig ting ved flyverdragter er, at de gør, at børnenes tøj ikke bliver beskidt. Deres rene tøj har de jo indenunder, hvilket betyder, at det kun er flyverdragten, det går ud over, når de synes, de vil tumle rundt i sneen eller nede i sandkassen. Det må også gerne være praktisk for forældrene, og dét er flyverdragter. De betyder mindre vask, færre tøjskift, generelt mere renlighed, for slet ikke at nævne mere ro, når børnene kommer hjem udefra og er trætte på den sunde måde. Glæden ved flyverdragter er mest for børn, men når så sandeligt også de voksne!

Didrikson flyverdragt passer på dit barn i vinterkulden

Kulden står udenfor vores døre. Det er nemlig blevet vinter. Det er blevet tid til, at man klæder sig grundigt på fra top til tå, når man skal udenfor. For dit barn bliver det en nem sag, Didrikson har udviklet en hel kollektion af flyverdragter, der netop har det ene formål at holde dit barn varmt og tørt vinteren over.

Selvom det er vinter, og det er koldt udenfor, så undgår man ikke at komme derud. Og det er der heller ingen grund til. Man skal som sagt bare være klædt ordentligt på. I en flyverdragt fra Didrikson er der ingen smalle steder, hvad angår dit barns påklædning.

I en flyverdragt kan dit barn let sætte sig til at lege på vinterjord eller kaste sig i sne og blade. Didrikson flyverdragter er både vind- og vandtætte. En Didrikson flyverdragt passer godt på dit barns helbred.

Ud i det fri

Der er som sagt ingen smalle steder i en Didrikson flyverdragt. En sådan dragt er nemlig isoleret fra top til tå. Det der typisk sker med børn er, at deres tøj begynder at skille på midten, som legene udvikler sig og bliver flere og flere henover dagen. Det duer ikke, hvis de er ude, og de skal holde sig varme. Med en flyverdragt er der ingen huller på midten.

Ved fødderne såvel som hænderne slutter ærmer og ben med en elastik, der er samler sig om hånd- og fodled. Disse elastikker kan man let trække henover støvler og handsker, men derefter lukker de til og sørger for, at der heller ikke kommer sne, vand, kulde eller vind ind her.

En Didrikson flyverdragt er skabt med den grundtanke, at det sagtens kan være en fornøjelse at være ude i koldt vejr – det handler netop bare om at klæde sig på til det.

snowsuit photo
 

Børn elsker at være aktive i en Didriksons flyverdragt

De små skal have lov til at komme ud og boltre sig. Der findes ikke noget bedre end at være udenfor. Også om vinteren. Det synes de små børn også, og de trodser gerne kulde og sne for at komme ud og lege med snebolde og bygge snemænd. Det er meget naturligt for dem at være udenfor, så der er heller ikke noget at sige til, at de gerne presser på at for at lave noget. For børn har et helt naturligt engagement. De elsker at engagere sig, er nysgerrige og ustoppelige, når det kommer til deres energiniveau.

En flyverdragt skal motivere og varme

Med en Didriksons flyverdragt bliver de helt naturligt motiverede til at lave mere. For en Didriksons flyverdragt kæmper ikke imod vores naturlige bevægelsesfrihed, men lader børnene bevæge sig udenfor frit og rart. Samtidig yder en Didriksons flyverdragt en helt uforlignelig beskyttelse, der som den blødeste handske varmer hele barnet krop i blødt og rart indvendigt for. Derudover er også muligheder for med lynlåse og elastikker at justere på flyverdragtens pasform, så den sætter sig helt naturligt omkring barnets krop. Alle har jo deres egne præferencer, når det angår pasform, og hvis man justerer den således, at den sidder bedre på barnet, vil barnet få det mere komfortabelt i sin flyverdragt. Det betyder også, at barnet kommer til at holde mere af sin flyverdragt.

Didriksons flyverdragt til hvert et barn

Didriksons laver en flyverdragt til hvert et barn. Der er noget for alle typer og størrelser. Hvad enten det drejer sig om flyverdragter til de helt små, eller man skal finde en flyverdragt til de lidt større tumlinger. Med garanti vil man finde en Didriksons flyverdragt, der passer til barnets egne og individuelle behov. Lad dit barn gå vinteren imøde med varme, frihed og komfort iført en Didriksons flyverdragt.

Share

Related posts

Leave a Comment