Køb en dejlig varm hue og holde ørerne lune

En dejlig varm hue til den kolde tid (foto: eventyrsport.dk)
En dejlig varm hue til den kolde tid (foto: eventyrsport.dk)

Det siges, at hvis hoved og tæer er varme, så er hele kroppen varm. Derfor er huen også en klassiker i det danske vejr. Så snart sommersolen forsvinder, så er det på med en hue. Køb derfor en god hue, så du er klar til et efterår, vinter og forår uden kolde øretippe.

Huen har gennemgået mange designs og mange tidsaldre. Alle kender en simple fisker-hue, der er en strikket, rund sag med måske en lille runding. Denne er prototypen på en hue og den helt skrabede version af huen. Alligevel er den stadig populær. Grunden til det er, at den stadig gør det den skal: Den holder hovedet varm og forhindrer ørerne i at fryse til is.

Udover den klassiske fisker-hue, så er der mange andre versioner af huen. Køb den type hue, der passer til dig. Du kan både vælge den klassiske hue i alle farver og både kvinder, mænd og børn går med den klassiske hue. Du kan også vælge en mere avanceret hue. Eksempelvis en med dobbelt for. Denne type hue er god, hvis du skal være sikker på at holde ørene ekstra varme. Dobbelt for betyder at der eksempelvis er et strækket lag og et inder-lag i eksempelvis polyester.

Køb en dejlig hue på nettet og spar penge

En hue fås oftest kun i en størrelse. Derfor er det også nemt at købe huen på nettet. Her kan du købe og bestille huen lige til døren og slippe for at skulle ud i en sportsbutik og købe huen. På nettet kan du bladrer igennem alle typer huer og i ro og mag vælge den til dig eller en i familien, du synes bedst om.

Du kan finde et stort udvalg af huer hos Eventyrsport. Både i en fysisk butik og på nettet.

Find en hue i deres webshop her

Se mere vintertøj her:

Strikkede huer er uundværlige vinteren igennem

En jakke til børn er vigtig om vinteren

 

Share

Related posts

Leave a Comment