Kom på camping med de rigtige telte

Kvaliteten af teltet betyder mere end du tror (foto eventyrsport.dk)
Kvaliteten af teltet betyder mere end du tror (foto eventyrsport.dk)

Det er ikke hver gang, man skal på ferie, at man har råd til at gøre det til den helt dyre fornøjelse. Nogle gange har man bare brug for en simpel og billig løsning, hvor det er selskabet med venner eller familie, som er i fokus. Det kunne for eksempel være på en campingferie til et sted i Europa. Med de rigtige camping telte kan det blive en god oplevelse for alle, som er med, og selve udstyret behøver heller ikke at koste alverden, selvom det skal være af god kvalitet.

Nogle føler, at de skal have en campingvogn med til en campingferie, men faktisk kan man sagtens bare campere med camping telte. Man kan nemlig få så store telte, at man kan bo en hel familie i dem og stadig have plads til tingene. Selvfølgelig kan man også få camping telte, der er lavet til at fungere sammen med en campingvogn. Det kommer helt an på, hvad man synes, man har brug for, og hvilket udstyr man har i forvejen.

Camping telte skal naturligvis være behagelige at være i og sove i. For at de kan være dét, skal de først og fremmest være vandtætte. Man er ikke lovet godt vejr, når man tager afsted på campingferie, og teltene skal naturligvis kunne modstå lidt af hvert. Derudover er det også vigtigt, at et camping telt ikke er totalt varmeisolerende, så der slet ikke er nogen udluftning, når teltet er helt lukket. Gode telte er lavet af materialer, der er modstandsdygtige overfor selv store mængder regn, men som stadig sørger for frisk luft i kabinerne.

Det er også vigtigt, at producenten af teltet har sørget for at designe det på en måde, som gør det let at sætte op og let at tage ned igen. Alt for mange camping telte braser sammen eller tager flere timer at sætte op. Ingen af delene lover godt for en god campingferie.

Find gode camping telte hos eventyrsport

Telte skal være nemme at håndtere læs mere

Share

Related posts

2 Thoughts to “Kom på camping med de rigtige telte”

Leave a Comment