Oplev naturen i andre lande på en billig måde

At rejse er at leve – sådan sagde H. C. Andersen det engang. Det ordsprog holder stadig, og mange vil kunne nikke genkendende til det. Desværre er det ikke helt gratis at rejse rundt til verdens fjerne afkroge – men det kan gøres billigt!

Det er ikke kun afbudsrejser til Tyrkiet eller Grækenland, du kan finde, når du leder efter billige rejser. Der findes en hel del lande, du kan finde billige billetter. Mange af disse lande har også en prangende natur, du helt sikkert vil blive blød i knæene over. Her kommer nogle tips til at opleve naturen i andre lande på en billigere måde.

Kom væk fra storbylivet

Du længes garanteret efter den friske luft og stilheden, der kun bliver forstyrret af brusende vand eller pippende fugle. De fleste billige rejser, du kan finde på nettet, er til gengæld målrettet typiske feriedestinationer eller storbyer. Du skal dog ikke give helt op endnu. Især de billige rejser til storbyerne kan være et godt sted at starte.

Med en billig flybillet til Budapest eksempelvis, kan du med fordele undersøge, hvad det vil koste at leje en bil, så du kan komme lidt udenfor storbyen. Det vil helt sikkert blive billigere end du regner med det. I sidste ende vil du altså kunne spare en del penge – samtidig med, at du får dine smukke naturoplevelser uden for storbylivet.

Naturoplevelser kan også være billigt

Når det endelig kommer til at være i naturen, kan beløbet hurtigt løbe op. Hvis I føler jer eventyrlystne, kan I være modige og arrangere en vildmarkstur helt selv. Her er det selvfølgelig vigtigt at læse op på området og kende til nødopkaldsnumre osv. Det er dog en oplevelse uden lige – og det bedst er, at det er billigt.

I Østeuropa kan I dog også finde naturoplevelser, såsom kanoture og tree climbing for billige penge. Derfor er det helt sikkert en fed destination og også ofte her, du finder de billige rejser til. Hvis I booker naturoplevelserne gennem de lokale, er der også ofte penge at spare. Hvis man godt kan lide at have planlagt dagene på forhånd, kan det dog være lidt svært.

I kan også altid arrangere vandreture selv. Det er ganske gratis og kræver ikke andet end det rette udstyr. Husk dog altid at tjek vejret og hav det rette tøj på.

Få det bedste fra begge verdener

Hvis man nu virkelig vil udnytte en billig rejse til en storby i Europa, hvorfor så ikke kombinere naturens ro med storbyens pulserende liv? Her får I altså det bedste fra begge verdener. Om I starter i storbyen og bagefter drager mod naturens ro eller omvendt er ligegyldigt. Det er dog sikkert at sige, at de to kontraster vil komplimentere hinanden rigtig godt. Desuden vil I også opleve landet fra to helt forskellige sider – både det kulturelle, men bestemt også det allerbedste naturen har at byde på. Der er altså masser af muligheder for at finde billige rejser, hvis blot man vil gå lidt på kompromis.

Share

Related posts

Leave a Comment