Pakkeliste til når du skal ud i naturen

Der er flere og flere, der begynder at benytte sig af de mange skønne muligheder, som der byder sig med det naturlige liv, der kan findes udendørs. Det kan skyldes, at der er behov for mere rum og frihed lige såvel, som man til tider kan have behov for at trække sig lidt væk fra den travle hverdag for en stund. Og hvad er så mere ideelt end at nyde den kølige vind mod huden og den friske luft, der rusker i ens hår. Er det noget, som du kan nikke genkendende til?

Plej dine fødder med gode sko

Så er der nogle få ting, som det er særdeles praktisk, at du husker at få med dig ud i naturen, når du skal på en mindre tur. Og det er faktisk lige meget, om der er tale om en, der tager flere dage, eller om det blot drejer sig om nogle timer. For det første skal du huske noget godt fodtøj. Der er ikke noget, der er værre end at opleve smerter og gener i fødderne som følge af fodtøj, der ikke er i den rigtige størrelse, som sidder forkert, eller som ikke giver den støtte og den korrekte form for stødabsorbering. Vælg derfor dine støvler med omhu.

Vælg sorte sokker

Derudover er det en god ide med nogle gode sokker. Og her er det smart at være praktisk og dermed vælge nogle sorte sokker. Disse kan du nemlig bruge uden at føle dig utilpas. Er der tale om hvide sokker, vil de hurtigt komme til at se yderst beskidte ud, og du vil have svært ved at få dem gjort rene igen, når du kommer hjem. Naturen fører nemlig snavs med sig. Vælger du sorte sokker, kan du ikke se, hvor beskidte de er, og derfor vil du ikke føle dig helt så usoigneret, og du vil samtidig sagtnes kunne bruge dem igen en anden gang efter en varm vask.

Sørg for ikke at være for synlig

Sorte sokker er derfor det mest praktiske i naturen, og det kan også skyldes, at man har behov for at sidde stille og gerne kamuflere sig en smule. Og så duer det jo ikke med nogle orange sokker, der skriger op om, at der sidder en og gemmer sig bag busken – og det især ikke, hvis man ynder at gå på jagt.

Vælg praktisk tøj

Derudover skal du have noget tøj, der er både vand- og vindtæt lige såvel, som det også gerne skal være i nogle neutrale farver, således du ikke kommer til at skille dig voldsomt ud. Her er det også vigtigt at finde noget tøj, der ikke er til gene, således du kan overkomme alle de strabadser, som naturen måtte byde på, uden at du føler dig hindret eller hæmmet.

Husk de rette redskaber og værktøjer

Sidst men ikke mindst skal du have masser af praktisk udstyr til udelivet lige fra taske, telt og sovepose til vanddunk, trangia og diverse redskaber og værktøjer.

Share

Related posts

Leave a Comment