Slip børnene løs med ordentligt regntøj

Jo mere regntøj jo bedre (foto eventyrsport.dkl)
Børnene har det sjovt i regnen- med regntøj! (foto: eventyrsport.dkl)

Du husker det sikkert selv. Glæden ved at hoppe og plaske i en vandpyt, mens stråler af mudder sviner dit regntøj til. Den glæde kender alle børn til, og derfor er det så vigtigt, at de har noget regntøj, der kan holde til at blive mudret fuldstændig til.

Når du skal ud at finde regntøj til dine børn, skal du vælge gummiregntøj, som er kraftigt nok til, at børnene kan kravle rundt på skovbunden eller klatre i træer, uden at det bliver revet op eller slides på anden vis. Det er især vandtætheden, der afgør, hvor meget regntøjet kan holde til. Normalt har regntøj cirka et vandsøjletryk på 5000 mm., men går dit barn i en skovbørnehave eller skal det kunne holde til, at dit barn sidder på noget vådt i længere tid, så skal regntøjet have et vandsøjletryk på 8000 mm. eller mere, for at det kan holde tæt. Vandsøjletrykket står altid angivet, når du køber regntøj.

Derudover skal regntøjet også være åndbart, så dit barn ikke bliver gennemblødt af sved. For at være sikker på at få et tørt barn hjem, så skal vandsøjletrykket og åndbarheden altså være i orden.

Tilbud på regntøj til børn

Hvis regntøjet bliver brugt flittigt, kan det godt svare sig at købe regntøj i god kvalitet. Men kvalitet koster, så derfor er det rart at slå til, mens der er tilbud. Nogle af de førende regntøjsmærker, som Ticket To Heaven, Didriksons og Kozi Kidz laver regntøj, der er åndbart og holder længe.

Det er muligt at købe regntøj som separate dele, så hvis du kun mangler en ny regnjakke, er det muligt kun at købe den for ny, og det samme er selvfølgelig gældende for regnbukser. Derudover kan du også købe regnbukser med og uden seler, afhængig af hvor gammel dit barn er. Det er en god idé at købe regnbukser med seler, hvis dit barn stadig går i vuggestue eller børnehave, da de nemt kan svine sig selv fuldstændig til.

Hvis du vil vide mere om tilbud på regntøj til børn, så klik her

Find regntøj her:

Regntøj med foer holder dig tør og varm på samme tid

Regntøj børn –når dårligt vejr ikke skal standse legen

Share

Related posts

2 Thoughts to “Slip børnene løs med ordentligt regntøj”

  1. […] Slip børnene løs med ordentligt regntøj […]

  2. […] Slip børnene løs med ordentligt regntøj […]

Leave a Comment