Sørg for at være klar til din campingferie

Hvis du overvejer en ferie på en campingplads, men aldrig har prøvet det før, kan det være en god ide at finde ud af hvilke campingfaciliteter du er til.

Endvidere skal man have campingpas og bestille plads. Der findes forskellige campingpladser, så med en campingbog kan man få et indblik over de forskellige pladser der findes i hele landet. I bogen er der beskrevet hvor mange stjerner campingpladsen har.

Det skal du have med på camping

Når der skal pakkes til ferien, er starten hertil en campingvogn, teltvogn eller en hytte. De fleste campingvogne indeholder både køkken og toiletfaciliteter. Dog kan man på campingpladserne finde både bad, toilet og fælleskøkkener hvis der er trængt plads i vognen.

Hvis man ønsker mere plads, bør man have et fortelt, et outwell campingbord, stole, varmekilde i form af enten en gas eller olieovn. Aftenerne kan være kølige, så medbring gerne nogle lidt tykkere trøjer eller jakker.

Et godt campingbord er især godt at have, så du er sikker på, at det ikke vælter på det til tider ujævne terræn omkring din campingvogn.

Luksusferie eller ren afslapning

Nogle campingpladser indeholder badeland, udendørs swimmingpool, store legepladser og en masse arrangementer. Du kan også vælge om du vil være tæt på byen, kysten eller naturen. En god ide, er at finde ud af hvilket område I skal til, for derefter at finde den rette campingplads til jer. Hvis i er til luksusferien, bør I anvende 5 stjerner pladserne. Her er der mulighed for både fitness, sport, motion, spabad, sauna – ren wellness og velvære til ferien. Selvom man er på camping, er der mulighed for oplevelser rundt omkring.

I Nordjylland kan man opleve smukke kyster, turistbyer og shopping muligheder. Endvidere tilbydes der både små dyreparker, legeland og et specielt ørnereservat.

Midtjylland tilbyder smukke omgivelser. Befinder i nær Silkeborg, er det værd at besøge Himmelbjerget og Silkeborgsøerne med springvand.

Sønderjylland ligger tæt på grænsen, så en tur over til Tyskland er altid et hit.

Djursland, Fyn og Sjælland er også destinationer der er en ferie værd. Oplev både dyreparker, sommerland, stranden eller hvad I ellers er til.

Første gang på camping

Uanset om I er sikre på om campinglivet er noget for jer eller ej, kan man altid starte med at leje en campingvogn i en periode. Herved er det en god mulighed, for at finde ud af om det er noget i bør gøre igen. Som udgangspunkt, er det en god ide at leje en campingvogn to somre i træk, da det er en dyr investering.

Første gang man er afsted, kan det nemt være overvældende når der skal sættes et fortelt op eller pakkes ned igen. Desværre er der mange der giver op på camping, efter første gang. Enten er man til campingferien ellers er man ikke. Er man ikke til campingvogn, kan hytterne muligvis være attraktive.

Share

Related posts

Leave a Comment