Spar penge på udstyr til skiferien

Skal du til at planlægge din næste skiferie, er du højst sandsynligt meget interesseret i, hvordan du kan gøre ferien billigere. Vi giver dig her nogle gode råd til at spare penge på skiudstyr og på selve rejsen

Rigtig mange danskere elsker at tage på skiferie, da det er en aktiv ferieform med en masse sjove oplevelser, hvor både børn og voksne kan være med. Men flere undlader dog at prøve denne type ferie, fordi de synes, det er for dyrt. Heldigvis behøver det dog ikke altid være sådan.

Der er rigtig mange måder, du kan spare penge på skiferien. Det gælder ikke kun for selve rejsen, men også på udstyret, maden og overnatningerne. Det betyder ikke, at du skal til at bruge ekstra lang tid på planlægningen, der handler bare om at vide, hvor du kan spare og stadig få en rigtig god skiferie.

Undgå at give fuld pris for skiudstyret

Et af de områder, hvor du kan spare rigtig mange penge, er ved det udstyr, du får brug for på skiferien. Der er flere forskellige måder, du kan spare penge på skiudstyr, for det bliver naturligvis en dyr fornøjelse, hvis du tager ud og køber tøj, ski og støvler helt fra nyt. Derfor bør du enten låne, leje eller købe brugt for at spare så mange penge som muligt.

Der er mange fordele ved at låne eller leje det udstyr, du skal bruge på din skiferie. Kan du låne skitøj af nogle af dine venner eller familie, slipper du helt for udgiften til det. Hvis du samtidig vælger at leje ski og støvler på destinationen, undgår du at skulle investere i udstyr og kan i stedet nøjes med at leje til de dage, hvor du er af sted. En anden stor fordel ved at låne eller leje er, at du ikke skal bruge en masse opbevaringsplads til udstyret. Ved at leje ved skisportsstedet slipper du desuden for bøvlet med at fragte alt skiudstyret frem til destinationen.

Vil du derimod gerne have dit eget skiudstyr, som du kan benytte igen på fremtidige skiferier, er det en fordel at købe udstyret brugt. Det kan du spare rigtig mange penge ved, og du kan ofte finde udstyr, der kun er brugt få gange og derfor næsten så godt som nyt. Når du vælger at købe dit udstyr, kan du også spare penge ved at købe på de helt rette tidspunkter. Sørg derfor for at vente med at købe dit skiudstyr til større udsalgsperioder som Black Friday og udsalget til januar.

Book i god tid eller sidste øjeblik

En anden mulighed for at spare rigtig mange penge på skiferien er ved at booke rejsen enten i rigtig god tid eller i sidste øjeblik. Derfor bør du holde øje med, hvornår rejsebureauerne begynder at have de kommende rejser klar, så du kan skynde dig at booke, så snart du ved, hvor du vil hen. Har det derimod ikke så stor betydning, hvor du skal hen på skiferien, er det en fordel at vente med at booke til rejsebureauerne melder om restpladser og afbudsrejser.

Rejsebureauet Højmark Rejser er et af de skirejsebureauer, hvor du kan finde skirejser til rigtig gode priser. Her kan du booke skiferie med store besparelser til populære destinationer i Østrig, Italien og Schweiz. Højmark Rejser giver dig dermed mulighed for at spare rigtig mange penge, når du skal til at booke selve skiferien.

Når du bruger lidt ekstra tid på at finde de gode tilbud, vil du opleve, at din skiferie bliver langt billigere, end du først havde regnet med. Har du brug for endnu flere gode råd til at spare penge på skiferien, har Politiken lavet en god guide til at spare tusindevis af kroner på skiferien.

Find du af, hvad der er vigtigst for dig på skiferien og læg vægt på det fra starten. På den måde kan du nemt finde ud af, hvilke områder du har mulighed for at skære lidt ned for beløbet på.

Share

Related posts

Leave a Comment