Strikkede huer er uundværlige vinteren igennem

En dejlig varm hue til den kolde tid (foto: eventyrsport.dk)
En dejlig varm hue til den kolde tid (foto: eventyrsport.dk)

Nu hvor kalenderen siger december, har vi for alvor fået vinteren at mærke. Selvom vinteren endnu ikke har vist sig fra sin koldeste side, sænker temperaturene sig om aftenen og om morgnen. Hvis du opholder dig udendørs i løbet af dagen, vil det være vigtigt for dig at have mulighed for at pakke dig godt og grundigt ind i varmt vintertøj. Når man lever et sted, hvor vinteren er både kold, lang og mørk, er det virkelig vigtigt at have en god vintergarderobe for at overleve vinteren. Det er jo ikke ligefrem muligt at gå i vinterhi hele vinterhalvåret for så at vende tilbage, når foråret står for døren. Hvis du  -og det skal de fleste jo – har planer om at bevæge dig udendørs her til vinter, kan du med fordel kigge nærmere på strikkede huer, som er absolut uundværlige vinteren igennem.

Strikkede huer kan bruges hele vinteren og holder hovedet varmt

Du har måske allerede fundet den varme trøje frem. Ligeledes har du måske købt en god vinterjakke og et dejligt, blødt halstørklæde. Men måske mangler du  noget: en strikket hue. Det meste af kropsvarmen ryger nemlig ud gennem hovedet, og det er derfor vigtigt at være godt pakket ind. Du kender sikkert følelsen af at cykle uden hovedbeklædning. Ørerne bliver så kolde, at de nærmest er følelsesløse. Det er vigtigt at huske strikhuen!

Strikkede huer får dig varmt og godt gennem vinterens cykelture

Når du skal til at finde en hue, kan det være svært at vælge. Strikkede huer kan anbefales, da de ikke er lavet af syntetisk materiale, der kan give dig elektrisk hår. Du kender måske følelsen af at komme indenfor i varmen og tage huen af for så at få helt elektrisk hår, der stritter til alle sider. Vælg derfor en strikket hue i eksempelvis uld.

Klik her, og se et stort udvalg af strikkede huer

Få alt vintertøjet i orden, kig her:

Den rigtige vinterhandske gør vinteren langt mere behagelig

Hvis du har mod på eventyr, er det vigtigt, at du har en ordentlig vinterjakke til mænd

Share

Related posts

One Thought to “Strikkede huer er uundværlige vinteren igennem”

  1. […] Strikkede huer er uundværlige vinteren igennem […]

Leave a Comment