Super godt design til dig med sans for kvalitet

Med et North face produkt er du garanteret et produkt, der holder mange sæsoner (foto eventyrsport.dk)
Med et North face produkt er du garanteret et produkt, der holder mange sæsoner (foto eventyrsport.dk)

Når du skal ud og have opdateret din garderobe med friluftstøj, så er det værd at kigge forbi Eventyrsport.dk, hvor der er mange North Face produkter. North Face kombinerer utrolig godt design med funktionalitet og robuste materialer.

Hvis du køber et North Face-produkt, så er du garanteret et produkt, der kan holde mange sæsoner. Det er ligegyldig, om du er på jagt efter noget nyt sportstøj, en ny vinterjakker eller et par lækre vinterstøvler.

North Face er god til de lækre detaljer. Hvis du er vild  med smarte snører, der lige hjælper jakken til at sidde rigtig godt. Eller en sål, der er ekstra stødabsorberende. Eller måske et par løbebukser med reflekser. Så skal du kigge tjekke North Faces produkter. De er nemlig særligt gode til at kombinere design og funktionelle detaljer. North Face har tænkt skridtet videre.

North Face rygsække til hverdag og vandring

North Face er kendt for sine super smarte rygsække. Både når du vil have en taske til skole eller abejde, eller hvis du skal bruge en god rygsæk til at vandre med.

Du kan for eksempel vælge Borealis fra The North Face, der er en rigtig robust hverdagsrygsæk. Den har et rumfang på ca. 25 liter, så du både kan have bøger og computer, eller du kan bruge den som weekendtaske.

North Faces tasker er lavet i gode materialer. Du kan eksempelvis finde tasker med bæreseler, som er formstøbte med FlexVent™, og du kan vælge dem med ekstra PE-skum, som giver ekstra komfort.

North Face – se mere hos Eventyrsport

Læs mere om gode rygsække her

Share

Related posts

Leave a Comment