Telte – Udlev din indre eventyrer

De fleste udendørstyper og friluftsmennesker ved, hvor vigtigt det er at have det rigtige udstyr med sig på udflugt. Udstyret betyder nemlig alt når man er af sted, og er ofte afgørende for, om turen bliver vellykket eller ender i fiasko. Er det ikke i top kvalitet, kan du sjældent være forberedt på enten vejrforandringer eller andre uforudsigelige faktorer. Mange vil argumentere for, at teltet er noget af det vigtigste at have med. Dette skal gerne kunne holde til lidt af hvert alt efter, hvor i verden man camperer. Når du er på oplevelse i naturen skal teltet nemlig fungere som dit transportable hjem, der både yder læ og sikkerhed.

Vigtigt at vide, når man køber telt

Af den grund er størrelsen en af de vigtigste faktorer at have med i overvejelsen, når man investerer i et nyt telt. Det er vigtigt at vide, hvor mange personer teltet skal være beregnet til, og derfor hvor mange sovepladser der skal være plads til. Fællespladsen i teltet kan selvfølgelig variere, men hvis det er en længere tur, og I er flere mennesker, kan det være rart at have mere plads at udfolde sig på. En ting der er vigtig at være opmærksom på, er dog at teltets vægt afhænger af størrelsen. Hvis I derfor skal på udflugt til fods, kan det være nødvendigt at være mere sparsommelig. Med al oppakningen på ryggen kan det hurtigt gå hen og blive tungt, og man må i nogle tilfælde prioritere andre ting frem for teltplads. Hvis I derimod tager bil eller anden form for transport, kan I vælge et tungere telt, med de ekstra muligheder det giver.

En anden vigtig ting er selvfølgelig teltets kvalitet. Teltet skal være vandtæt og stå stabilt under de mere voldsomme vejrforhold. God kvalitet betyder selvfølgelig at teltet kommer til at koste mere, så derfor er det vigtigt at man er villig til at investere flere penge i købet.

Rum med telt 6 personer

Det kan føles lidt klaustrofobisk at være lukket inde i et lille telt, hvor man knap kan komme ind i det, uden at det er ved at vælte. Det kan føles akavet og rigtigt trængt at opholde sig i. Men hvis du køber et større telt, for eksempel et telt 6 personer, så er der masser af plads at udfolde sig på. Det er ikke meget tungere eller bøvlet at slæbe på og plussiden er et bedre sted at opholde sig, mens regnen siver, kulden stivner eller myggene svirrer. Heri kan du sidde med din iPad eller bog og opleve en afslappende stund. Desuden er det rart for et par og rejsefæller, at der er plads til, at man hver især kan sidde med noget for sig selv for en stund.

tents photo

Telt 6 personer også til familien

Et telt 6 personer er også velgenet til familien, som tager af sted sammen og gerne vil nyde noget kvalitetssamvær sammen. Når man ligger sammen i telt kommer man i den grad hinanden ved og når hverdagen som oftest forhindrer os i at komme tæt på hinanden, kan et ophold i telt sammen virkelig give samværet et tiltrængt boost. Om aftenen kan man ligge og fortælle historier, snakke om det ene og det andet, spille kort og således rigtigt komme ind på hinanden. Der er alt for lidt samvær i dagligdagen, udover de løse udviklinger i ny og næ og aftensmaden, hvis man spiser sammen. I et telt 6 personer bliver familien rystet godt og grundigt sammen igen. Det er et rejsehjem, der skaber minder og forstærker vores relationer til hinanden.
Det er altså både teltet til dig, der gerne vil have mere plads og til dig, der gerne vil give din familie rammerne for et forstærket samvær.

Outwell telte giver med garanti friluftslivet ekstra værdi

Når man skal ud og nyde naturen og virkelig give slip på ens hverdagsliv, som oftest foregår med en travl hverdag, hvor arbejdslivet, familielivet og vennekredsen skal passes og dermed er der nok at se til, så er det perfekt at tage ud i naturen og nyde dens luner for helt at kunne give slip fra ens travle liv og virkelig nyde det naturen. Om det er naturen i Danmark, eller fjeldene i Norge eller at tage syd på og nyde Alperne, så er det med at have det rette udstyr med som med sin enkelhed og komfort danner rammen om den perfekte friluftsferie.

Outwell telte er kvalitet med omtanke

Outwell har brugt mange år på at innovere inden for campingområdet. De modtager priser år efter år, fordi de leverer kvalitetssikre telte og udstyr som ikke skuffer når man er midt i sin ferie. Innovation, funktionalitet og kvalitet er deres kerneværdier i at skabe de bedste telte og det giver alle dem som benytter deres udstyr en god camping oplevelse.

En af de ting som indikerer at de kan innovere på campingområdet og især telte er deres Air Stability System som kan slå telte op via en pumpe som pumper luft gennem en enkelt ventil og dette kan gøres da alle rørene er forbundet til hinanden og med deres super fine hårdhed og tætning kan denne lille pumpe sætte et telt op på minutter uden at nogen skal til at sætte stænger i og arbejde med den rigtige stabilitet med snore og lignende. Det er selvfølgelig vigtigt at påpege at Air Stability System kun virker med deres 2015 Air kollektion.

Investerer man i Outwell telte, så kan man godt forvente at alting virker. Firmaet lever af at arbejde hårdt for at opnå den bedste campingoplevelse og lytter gerne til deres kunder på Facebook.

På sommerferie med et letvægtstelt i bagagen

Nu er der ikke lang tid til, at sommerferien bliver en realitet – for nogle er den endda allerede kommet. Sommeren er en herlig tid, hvor der endelig er tid og ro til at gøre alle de ting, man i løbet af årets travle hverdage udskyder eller ikke finder tiden til at gøre. For mange er sommerferien også lig med at tage væk fra hverdagens stress og jag for at slappe 100 procent af, lade op og ikke tænke på pligter og arbejde. Det gør de fleste ved at tage på ud at rejse enten i indland eller udland. En mulig ferieform er en telttur. Teltture kan foregå på et væld af forskellige måder enten på cykelferier, vandreture, eller hvor man tager bilen til en af Danmarks eller Europas skønne campingpladser – mulighederne er mange. Hvis man vælger at cykel eller især at vandre er det nødvendigt med et telt, der ikke vejer ’et ondt år’. Heldigvis er der et stort udvalg af letvægtstelte, der er lette at transportere.

tents photo

En helt særlig stemning

At overnatte i telt er helt specielt. Her får man en særlig oplevelse, der emmer af ro, fred og fordragelighed. Især hvis man er rejst ud af landet til mere øde områder som Grønland eller de norske fjelde, hvor naturen hersker på egen hånd, kan man få en helt særlig oplevelse, hvor man virkelig kommer i kontakt med naturen. Når man vælger at rejse på denne måde med hele oppakningen på ryggen, er et letvægtstelt i god kvalitet helt uundværligt.

At sove i telt på grønne campingpladser i skove, ved søer eller havet rundt i Europa er også en skøn oplevelse. At krybe ned i soveposen i det naturlige mørke, og vågne ved at solens stråler langsomt lysner og varmer telte, og fuglenes fløjten lyder helt tæt på – se dét er sommer, frihed og ro.

Med et tunneltelt er du sikret en god soveplads

Siden tidernes morgen har mennesket været afhængigt af naturen. Det er en brøkdel af menneskets tid på jorden, hvor vi har levet afskåret fra naturen. I dag er vi placeret i storbyer og præget af reklamer, som får os til at tænke naturen som et middel til at opnå materialistiske mål. Men vi kan ikke løbe fra vores fortid og vores naturlige forbindelse til naturen. Naturen har en livgivende kraft, som både giver os vitale midler til at overleve, men også en psykisk ro og balance. Mange af de problemer med stress og bekymringer som mennesket oplever i det moderne samfund, beror i en dyb fortvivlelse over ikke at være i kontakt med naturen. Heldigvis er naturen der stadigvæk, men det kan være at man skal genopdage den på ny. Det tager nemlig ikke lang tid før man vil opleve hvor stor et hul, naturen egentlig udfylder, efter at have tilbragt til i naturlige omgivelser. Der er en næsten magisk dragning mod og påvirkning af naturen.

Gør naturoplevelsen til et eventyr med et tunneltelt

Naturen er et vidunderligt sted, der både gemmer på eventyr og hemmeligheder, som bare venter på at blive opdaget. Det er sundt for sjæl og krop at komme væk fra byens bilos og stressende tidspres, og mærke sig selv i forbindelse med naturen. Er du en af dem, der brænder for at komme af sted for at løsrive dig i uberørte omgivelser, er det vigtigt med et godt telt. Hvis du gerne vil sikre dig en fantastisk naturoplevelse er et tunneltelt en anbefalelsesværdig ting at medbringe. Et tunneltelt vil nemlig sørge for at du sover trygt om natten, efter en lang dags vandring. Tunnelteltet er fordelagtigt fordi det ikke vejer så meget, hvormed du ikke belaster din ryg unødvendigt. Desuden får du mere plads i rygsækken til andre nødvendige ting.

Share

Related posts

Leave a Comment