Ting du skal have styr på, før du tager på skitur

Skiferie er en af de sjoveste og fedeste ferie. Når man er på ski, sker der hele tiden noget, og det er fedt at kunne være aktiv sammen med sin familie. En uge på ski går derfor lynhurtig, og mange familie kommer derfor tilbage hvert år. Skiferie er dog også en ferie, hvor udstyr er ekstra vigtigt, og der er derfor mange ting man skal have styr på, inden man drager mod bjergtoppene.

Hav forsikringen i orden

Først for fremmest skal man have forsikringen i orden, når man tager på skiferie. Der er utroligt mange, der kommer til skade på skiferie, og denne forsikring er derfor også ofte et tilvalg til ens rejseforsikring. Husk derfor altid at tjekke, at dig og din familie også er dækket på jeres skirejser og ikke kun på almindelige rejser. tjek din forsikring på Forsikringsportalen her. Forsikringer er en af de eneste ting, man betaler for, som man virkeligt ikke håber, at man får brug for. Dog er de utroligt vigtige at have, hvis uheldet skulle være ude. Hospitalsbesøg kan være dyre i andre lande, og med en forsikring skal du ikke tænke på noget udover at få den behandling, du har brug for. Mange forsikringer giver desuden også kompensation for rejsen, hvis den skulle være blevet ødelagt på grund af et uheld.

Husk det rette udstyr

Skiferie er en ferie, hvor udstyr er utroligt vigtigt. Der skal både bruges ski eller snowboard, masser af varmt tøj, stave, skistøvler, hjelme, briller og meget mere. Hvis I selv vil have jeres eget udstyr, kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse. Køb derfor lidt ad gangen, og lej resten ved skisportsstedet. Derudover er det også muligt at købe udstyret brugt. Hvis I har små børn, er det også vigtigt at overveje, hvor meget udstyr man skal investere i til dem, da de hurtigt vil vokse ud af det. Selvom at udstyr er essentielt for skiferien, er det ligeså vigtigt, at man hygger sig med familien og har nogle gode oplevelser. Køb derfor også udstyr, der passer til jeres niveau, så I ikke ender på professionelle ski med begynderniveau. Endvidere er skitøjet utroligt vigtigt. Mange synes at skitøjet skal se lidt smart ud, men det vigtigste er, at det sidder godt, og er varmt. Da man er meget aktiv på skiferie, skal man også nemt kunne bevæge sig i tøjet.

Husk hyggen

Mange forbinder også skiferie med varm kakao, røde kinder og hygge ved pejsen. Alle disse ting er også en del af at være på ski. Husk derfor at pakke hyggeting med hjemmefra, så I altid kan hygge jer i hytten eller på hotellet efter en lang dag på ski. Man er ofte træt om aftenen efter at have været ude hele dagen, og derfor behøver aftenen ikke at være fyldt med aktiviteter. Hvis man er afsted som familie, vil det derfor være perfekt at kunne hygge med kortspil og varm kakao hele aftenen. Da skiferie er en aktiv ferie, er det også vigtigt at komme ordentligt tid i seng, så man er klar til at stå på pisterne lige fra morgenstunden. Når børnene så bliver lidt ældre, kan man også introducere dem til afterski.

Share

Related posts

Leave a Comment