Hop i dine sommerkjoler og få sol på de vinterblege ben

Du bliver hurtigere brun i en sommerkjole (foto gundtoft.dk)
Du bliver hurtigere brun i en sommerkjole (foto gundtoft.dk)

Danmark skulle eftersigende, hvis vejrprognoserne ellers holder, opleve en regulær hedebølge i weekenden. Det bliver altså knaldvarmt, og derfor skal du klæde dig luftigt.

Til dette formål er sommerkjoler perfekte. De sidder løst og sørger for, at du får luft – og dermed afkøles – over hele kroppen, selvom du er påklædt. Derudover tjener en sommerkjole dét formål, at den får din allermest feminine side frem, så du bliver sikkert også populær blandt din mand eller kæreste – og blandt alle andre mænd, du måtte passere i din kjole.

Det bedste er at finde en sommerkjole i bomuld, idet bomuld ikke holder på varmen. Derfor er en yndig sommerkjole i bomuld det oplagte valg til hede sommerdage i Danmark eller udlandet. Til gengæld skal den typisk stryges, så sørg for at have et strygejern ved hånden.

Køb dine sommerkjoler i farver og mønstre

Det er en god ide at købe din sommerkjole i en smuk farve eller et flot, iøjnefaldende mønster. Kjolen er nemlig en beklædningsgenstand, hvor det er let at slippe væk fra alt det mere farveneutrale, du måske går med til hverdag, hvis du ligner andre danske kvinder. Derudover vil du opdage, at farver klæder dig bedre, lige så snart du har fået lidt farve i solen.

Med en sommerkjole behøver du heller ikke spekulere i, om den passer sammen med dit andet tøj – for sommerkjolen skal jo hverken sættes sammen med t-shirt eller bukser. Derfor kan du også sagtens gå lidt amok med farver og købe nogle, du normalt ikke køber. For du behøver ikke at have noget i skabet, der matcher – sommerkjolen er nok i sig selv.

Tit vil du også opleve, at så snart solen viser sig, og temperaturen stiger i takt med solskinstimerne, får du automatisk lyst til at iklæde dig klare, stærke farver fremfor sort/hvid/grå, der er udbredte i vinterhalvåret. Farver gør os nemlig glade – akkurat ligesom solen, vi har afventet med længsel, siden sidste sommer sluttede, og vinteren tog over.

Se et udvalg af smukke sommerkjoler her

Share

Related posts

Leave a Comment