Luftmadrasser, telt og sovepose – klar til festival

Skal du af sted på et af årets musikfestivaler? NorthSide, Roskildefestival, Smukfestival, Skivefestival eller en hel anden? Musik, øl og gode fester med vennerne – sådan skal en rigtig festival være. Skal du af sted på en i år, så er der en hel masse ting, som du skal huske til sådan nogle dage. Så her kommer der en huskeliste til dig, der skal af sted på musikfestival.

Luftmadras, telt og sovepose er det vigtigste

Først og fremmest skal du huske noget varmt tøj men samtidig også tøj til varme solskinsdage. Undertøj, strømper, varme sokker, shorts, langbukser, t-shirts og langærmede trøjer. En god varm sweater og så en god jakke. F.eks. en læderjakke eller en cowboyjakke. En regnjakke er også en god ide at tage med, hvis der kommer en byge. Husk også en god solcreme, hvis solen skinner, da du nemt kan blive forbrændt, når du er ude en hel dag.

Gode sko er også vigtige at have med på festival. Et par gode sneakers som du kan gå i hele dagen og natten lang. Også er par gode flade sandaler til solskinsdage. Tag også et par gummistøvler og regntøj med, hvis vejrudsigten siger regnvejr. De kan være uundværlige, hvis der er masser af regn og mudder. De er dog ikke så gode at gå i en hel dag, men kan være den bedste løsning en regnvejrsdag.

Noget af det mest vigtige er at have et god og regntæt telt med, som samtidig er nemt at slå op. Du gider ikke stå og bruge flere timer på at sætte det op, når du først er kommet ind på festivals pladsen. En god sovepose er også vigtig. Den skal kunne holde dig varm om natten. Sidst men ikke mindst skal du have en god luftmadras med.

Festivaltelte opfylder alle ens behov på festivaller

Det er sjovt at tage på festival. Det er det af mange gode grunde. Nogle af de bedste grunde til at tage på festival er, at man som festivalgænger virkelig kan få lov til at slå sig løs: Man kan være oppe til tidligt på morgenen, komme til nogle fede koncerter, være sammen med vennerne, møde nye mennesker og egentlig bare mærke den frihed, som man året igennem har savnet på enten arbejdet eller studiet. Det er virkelig specielt at være på festival. Der er en helt særlig ånd, som man bare bliver nødt til at opleve. Det er nok også derfor, at der er så mange, der vælger hele pakken, altså at være på festivallen alle de dage, den varer. Sådan føler man, at man ikke går glip af noget nærvær sammen med de mennesker og de ting, som interesserer en mest.

festival tents photo
 

Perfekt til festen

Festivaltelte er oplagte til festivalssæsonen. Det er fordi, at de både er lette, praktiske og gennemskuelige at have med at gøre. Man gider som festivalgænger ikke alt for meget fis og praktisk halløj med sit telt. Man ankommer nok på et sent tidspunkt, og man har måske alle mulige andre ideer på hjernen, som man gerne vil have udfriet. Med nemme festivaltelte bliver det nemt og sikkert at ankomme og slå sit telt op på pladsen.

Meget mere end bare et telt

Man skal ikke tro, at man får et telt, der ikke virker som alle mulige andre telte, bare fordi man investerer i et festivaltelt. Nej, festivaltelte er ligeså sikre at have med at gøre. Selvfølgelig vil de ikke kunne modarbejde de værste skybrud, men de vil ikke desto mindre være i stand til at holde mod langt de fleste vejrforhold.

Beskyt dine personlige ejendele i mavetasker

Sammen med sommeren er festivalsæsonen over os. Du er måske så heldig, at du skal af sted på en festival og nyde god musik under solen. Det kan også være, at du ikke skal på festival, men bare skal udnytte sommerens solskinstimer og lange dage til en masse udendørs aktiviteter. Måske skal du af sted på kano-, sejl- eller vandretur med familie og venner. Lige meget hvad kan du med fordel investere i en mavetaske til dine personlige ejendele, så du altid har dem på dig.

Mavetasker er perfekte til sommerens festivaler

Du har sikkert tænkt nøje over, hvad du skal medbringe, hvis du skal besøge en af sommerens mange festivaler. Telt og sovepose skal være af god kvalitet, hvis man skal være veludhvilet nok til ugens mange koncerter. Mavetasker er helt perfekte, når man bevæger sig rundt blandt mange mennesker, som man bekendt gør på festivaler. Tyverier forekommer – desværre – ikke sjældent på festivaler, om man skal derfor være opmærksom på sine værdigenstande. I en mavetaske kan du opbevare telefon, pung og nøgler tæt på kroppen, så du altid kan mærke, hvis nogen skulle prøve at få fingrene i din taske.

Mavetasker kan bruges til alle sommerens aktiviteter

Selvom du ikke skal på festival, er mavetasker stadig optimale til anden sommerbrug. Skal du på stranden, er der sikkert også proppet med mennesker, og det kan derfor være rart at have personlige ejendele tæt på kroppen. Det er også smart at have nøgler og mobil i en separat taske, så de ikke lander  i sandet, når du hiver strandtæppe og badetøj op ad strandtasken. Mavetasker er lette at pakke sammen og have med sig, da de ingenting fylder. De fås i mange former og designs – både store og små – så du kan helt sikkert finde en mavetaske, der passer til din smag og dine behov.

Share

Leave a Comment